ДЖУЛАЙ МОРНИНГ

Да посрещнем изгрева на първи юли от морето…

Да се наслаждаваме на морската шир, красота и свобода…

Да плаваме под ветрила в една флотилия…

ВЕТРОХОДНА АКАДЕМИЯ КОР КАРОЛИ организира плаване с ветроходни яхти и посрещане на изгрев на 01.07.2019 г. Отплаване в 05:00 ч от Морска гара Варна.

Плаването е подарък за всички участници преминали обучение по ветроходство в курсовете през 2019 и 2018 на ВЕТРОХОДНА АКАДЕМИЯ КОР КАРОЛИ. Плаването ще се извърши на пет ветроходни яхти Койот, Ана Белла, Espresso Martini, Oginev и Елинор.

ВЕТРОХОДНА АКАДЕМИЯ КОР КАРОЛИ кани всички собственици на ветроходни яхти да се включат във флотилията и да плават с вдигнати ветрила.

Всеки шкипер на ветроходната яхта носи отговорност за сигурността и действията на екипажа и гостите на ветроходната яхта, която управлява!

Участието е безплатно за всички!

Ветроходните яхти впечатляват с уникален стил и романтичен полъх. Ветроходните яхти Ви дават възможност да усетите с всичките си сетива морето и всичко, свързано с него – нещо непосилно за моторните яхти. Създадени са за романтици и истински ценители на природната красота. Който не е усетил какво е да бъдеш воден само от порива на вятъра и да усещаш придружаващите те вълни, със сигурност не е усетил едно от най-големите удоволствия.