Яхти под наем

Ветроходните яхти впечатляват с уникален стил и романтичен полъх. Ветроходните яхти Ви дават възможност да усетите с всичките си сетива морето и всичко, свързано с него – нещо непосилно за моторните яхти. Създадени са за романтици и истински ценители на природната красота.

Избери си яхта и плавай с нея:

Яхта „КОЙОТ“-WESTERLY 33 KETCH

Тази изключително добре поддържана яхта Ви гарантира приятно и незабравимо прекарване на времето на борда. Тази яхта е подходяща за две двойки, семейство или компания за дневна разходка и по-дълги плавания по българското Черноморие.

 

Описание на яхтата:

Дължина: 9,90 м, ширина: 2,90 м; газене: 1,10 м;

Каюти: 2+1; баня с тоалетна: 1; гости: 4 души в 2 двойни каюти;

Дневни плавания: до 5 души;

За резервации: тел. +359885009182 или e-mail: info@corcarolisailing.org

 

Яхта „АНА БЕЛЛА“- Beneteau Cyclades 50.5

Красавицата „Ана Белла“ предлага толкова много пространство и комфорт, че Ви дава усещане, за луксозна вила, а не за яхта. Плаването с тази яхта е изключително удобно. С нея ще прекарате много весели моменти докато ловите риба, плувате, гмуркате се, печете се на слънце и изследвате красивото българско Черноморие.

 

Описание на яхтата:

Дължина: 15,62 м; ширина – 4,90 м; газене: 2,10 м;

Каюти: 4+1; баня с тоалетна: 5; гости: 8 души в 4 двойни каюти;

Дневни плавания: до 12 души

За резервации: тел. +359885009182 или e-mail: info@corcarolisailing.org

 

Възможността да наблюдаваш брега от морето е незабравимо преживяване. Все повече хора се впускат в това ново начинание, а усетиш ли го веднъж, ще има и втори път. Да плуваш и да се гмуркаш на километри от брега, да опознаеш един нов морски свят – това е свобода.