ПРОГРАМА МЛАДЕЖИ

Ветроходна академия Кор Кароли е социално-отговорна кауза, като не малка част от финансовите постъпления са насочени за привличане към морската идея, преференциално и безплатно обучение по ветроходство на млади хора.

Програма „Младежи“ е за млади хора в неравностойно положение и студенти, на възраст между 18 и 25 години.

Ако си младеж на възраст между 18 и 25 години и винаги си мечтал да се занимаваш с ветроходство, а нямаш финансова възможност, запиши се  да участваш БЕЗПЛАТНО във ветроходен курс на Ветроходна академия Кор Кароли и ние ще направим твоята мечта да стане реалност.

Всички студенти на възраст между 18 и 25 г. ползват отстъпка 50% от цената на курс за начинаещи BRONZE SAILING и 20% отстъпка от цената на курс за спортно-състезателно ветроходство GOLD SAILING!

Изискване е всеки участник да умее да плува!

Запиши се тук.

 

 „На моряка е присъща скромността. Това, че станах обект на внимание след околосветския рейс с „Кор Кароли“, не е леко за мен. Много от приятелите ми се шегуват, като казват, че навярно в морето съм се чувствал по-добре, отколкото сега. Това не е така, тъй като едно плаване се извършва не за овации, а в името на някаква голяма цел, в името на родината.“

Кап. Георги Георгиев