Ветроходна терапия

 

Обгръщала ли те е прекрасната морска шир…

Вдишвал ли си морето…

Познаваш ли тишината и спокойствието му…

Усещал ли си тихото плаване под ветрила…

А виждал ли си брега от морето…

 

Разгледай нашите ДВЕ уникални ветроходни програми:

1.ВЕТРОХОДНА ТЕРАПИЯ (всеки четвъртък и събота за един час и половина)

Ела да разтовариш, отпуснеш и релаксираш след натоварения ден и седмица за час и половина на открито, в морето, на ветроходна яхта и чист въздух, защото това е ВЕТРОХОДНА ТЕРАПИЯ-връзка с природата, баланс, красота, романтика, ветроходен чар!

Кога? Всеки четвъртък и събота от 08 юни 2019 в акваторията на Варненския залив:

18:00-19:30- четвъртък

17:00-18:30- събота

Записване за участие: попълване на контактна форма.

2.SAILING & YOGA RELAXATION

Позволете ни да Ви отпуснем, да премахнем стреса и напрежението от Вашите тела, оставете се в нашите ръце, позволете си да получите 3 дни грижа и релаксация на ветроходна яхта. Ние се грижим ежедневно за много хора и ситуации, подарете 3 дни на Вас, на Вашия ум и тяло. Пуснете контрола и се оставете през тези три дни някой друг да мисли за всичко и друг да Ви води и обгрижва!!! Насладете се на това да не мислите за нищо… просто да Ви се случва!

Животът е един. Експериментирайте и правете повече неща, които Ви правят щастливи!
През тези три дни ние ще се грижим за Вас!
Ще се грижим за здравословната Ви закуска, за спокойствието на ума и за красивите ни тела!
Водата отмива всичко излишно, което сме натрупали и задържали в себе си. Слънцето ни зарежда с енергия и щастие. Релаксацията по време на плаване на ветроходната яхта ще Ви позволи да вземете и от двете…слънце и вода… ще практикуваме и йога на ветроходната яхта, и на плажа, за да направим телата си гъвкави и подвижни…
Позволете си! 💫

Програма

8:30-9:00 Чаша топла вода с лимон (повишава телесната температура, активира метаболизма), дихателни занимания 30мин.

9:00-10:00 Закуска (ние ще се погрижим тя да ви набави фибри, витамини и минерали)

10:00-18:00 Отплаваме и се наслаждаваме, по време на плаването под ветрила ще имаме занимания, като през трите дни ще ги разпределим: огъвкавяване, детокс и разтягане… следобедите можем да пуснем котва, да поплуваме в морето и да направим йога на едни от най-чистите плажове на Паша дере и Кара дере, за да допълним релаксиращото усещане от топлината на пясъка…. 

18:00-20:00 Вечерята ще е на суша. Ще завършим с чаша вино за пълно отпускане на нервната система и дълбок възстановяващ сън на лодката… полюшващ и възстановяващ…

Насладете се и се поглезете с нас! 

Изберете си дата от август или септември с включени 4 нощувки на ветроходна яхта, 3 закуски, вода и чаша вино за всеки ден с 3 дневна програма от понеделник до сряда с йога инструктор Евелина ИЛИЕВА:

  • 08-11 септември

За ветроходната яхта: Комфортната и луксозна „ANA BELLA

Модел: BENETEAU 50 CYCLADES, дължина – 15,62 м, ширина – 4,90 м.;

Места: до 8 души; 4 каюти, всяка с отделен санитарен възел;

Настаняването на ветроходната яхта на участниците, пътуващи до Варна може да е в неделя след 20:00 ч. на Морска гара Варна и за тяхно удобство могат да пренощуват в сряда, като напускането на лодката до 09:00 ч. в четвъртък на Морска гара Варна.

Записване за участие: попълване на контактна форма.

За йога инструктора: Евелина ИЛИЕВА
Занимавам се със спорт от 20 години. Провеждам обучения за инструктори по йога и пилатес, също така аеробика. Преминала съм обучения по физиология и анатомия на спорта. Обучения при различни международни учители по йога. Важна част от всички обучения и видове спорт през които съм преминала е развиването на капацитета на белите ни дробове, познаване на всяка част от тялото ни, и владеене и контрол в различни ситуации!
Чрез начина си на живот /пушим или не, храним ли се здравословно, или не, спортуваме ли, или не/ ние можем да променяме активността на нашите гени.
Моето мото:
„Вярата в собствената ми сила ще ме доведе до целта.“
Тялото, чувствата и разумът са едно цяло. Грижейки се телата си създаваме свят, в който живеем горди и уверени!
Движението създава баланс в телата ни и след това го внася и в живота ни.
               ✨Създайте Вашия баланс✨
Записване за участие: попълване на контактна форма.